Amanda Darling | AXION Los Angeles


 
Trancespelare Team Lead | Amanda Darling Internationell DJ, musiker & bildkonstnär | Beatport topp #1

Trance | PSY | Progressiv | Specialist Som presenterad på Tranceplayer Digital FM & First Person MediaSpelare








 

Är hon från framtiden eller från det förflutna? Amanda Darling, The Time Traveling DJ, är en mystisk interdimensionell rymdresenär som reste till den nuvarande tidsåldern med den enda avsikten att förena världen genom musik.

 

Calendario 2022

 

RESIDENT DJ

Måndagar: Tranceplayer

10-12:30 PM PST existinsound.com/livestream Onsdagar: Weekly Axion livestream 8-10 PM PST twitch.tv/amandadarling


Fredagar: Loud Creative Radio | UK 12-2PM PST | 8-10PM GMT loudcreativeradio.co.uk


Fredagar: Illogic Radio | Italien 1-3 PM PST | 10-12AM CEST Illogicradtio.it


Lördagar: Miniradio | Belgien 8-9AM PST | 5-6PM CEST

miniradio.be/player

 

0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla