Tranceplayer Dedications av Mayren: JADE & Amanda Darling


 
Med respekt för oss ger teamledaren MAYREN uppsättningar dedikerade och inspirerade av kvinnorna som har varit vänliga nog att umgås med Tranceplayer.

DEDIKATIONER: 03/01 & 03/08 NYTT UTGIFT VECKOSCHEMA

Mayren | Tisdagar 10:30 PST | 18:30 GMT Amanda Darling | Måndagar 22:30 PST | 06:30 GMT JADE | Fredagar 9:00 PST | 19:00 GMT+2 Tranceplayer Digital FM & First-Person Media Player

 

Gäststjärnor

 

Lagledare: Amanda Darling

Lagledare: JADE

 

Dedikationsmix: Amanda Darling

Dedikationer Mix: JADE JADE RETURN 03.10.22

 

0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla