top of page

Mayren | Storbritannien | En ny Tranceplayer har anslutit sig till ditt parti


 

DJ Mayren | | 11.30.21 | 10:30 PM PST | Tranceplayer Digital FM & First Person Media Player.

 

Från teamet: "Massive Trance Fan! Jag har blivit influerad av RAM Boon, Giuseppe Ottaviani, Indecent Noise, Ferry Corsten, Darren Porter, Alex Morph, PUSH, Above & Beyond, Dave Pearce, Craig Connelly, Matt Darey, Tiesto med flera .

Jag har varit en älskare av dans och speciellt trancemusik i över 25 år. Jag har alltid velat bli DJ men som de flesta har jag koncentrerat mig på en karriär och familj.

Alla mina barn har vuxit upp och nu har jag mer tid för mig själv. Jag hämtade mitt första par däck i december 2020 och har inte lagt ner dem sedan dess. Jag älskar att dj och önskar att jag hade börjat för alla dessa år sedan.

Jag kommer att lägga upp nya mixar minst två gånger i månaden (Micxcloud) och om du gillar det du hör, följ mig gärna och låt mig veta vad du tycker.

Tack för att du lyssnade!" - DJ Mayren | England, Storbritannien

 

2 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page