Tranceplayer Resident DJ | Januari 2022 [UPPDATERAD]

Uppdaterat: 15 jan.


 
Trancespelare Schema & RESIDENT DJ Januari 2022

Alla nya DJ-släpp är 22:30 PST | 06:30 GMT om inget annat anges nedan! Tack! Mayren | Tisdagar 10:30 | 06:30 GMT JADE | Fre 9:00 PST | 19:00 GMT+2

 

RESIDENT DJ

Mån: Amanda Darling

Tis: Mayren

Ons: JADE

Tors: K9 & Valeh K

Fre: Q-Lee

lör: Gästmixar | Auriga

Sun: LayShade & Exist in Sound

Days Label 22 JAN

Mån: Ministry of Sound

Tis: SubCulture

Ons: Blackhole Recordings

Tors: ASOT

Fre: FSOE

Lör: Anjunabeats

Sun: Future House & Exist in Sound

 
 

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla